У Кропивницькому обговорено першочергові завдання у напрямку надання допомоги громадянам, що постраждали унаслідок вибуху в житловому будинку

3 лютого на базі оперативного штабу з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації, що розгорнутий на місці вибуху в 9-поверхівці по вул. Попова обласного центру, відбулась нарада очільників облдержадміністрації, обласної та міської ради, ГУ ДСНС в області, ГУ Нацполіції в області, інших спеціалізованих служб цивільного захисту міста.

Детальніше

м. Одеса: вогнеборці ліквідували пожежу в торгівельному центрі

3 лютого о 21:43 до Служби порятунку надійшло повідомлення про задимлення в двоповерховій будівлі торговельного центру “Мегадім” по вулиці Толбухіна. Підрозділи автоматично були спрямовані за підвищеним номером виклику.

Детальніше

Полтавська область: надзвичайники нагадують рибалкам про небезпеки під час перебування на льоду

З метою попередження травмування та загибелі громадян на льоду рятувальники Полтавщини проводять профілактичні бесіди, під час яких з рибалками проводяться інструктажі щодо безпечної поведінки на льоду.

Детальніше

Зростання кількості нещасних випадків на водоймах не лякає українців: рятувальники закликають громадян дотримуватись правил безпеки на льоду

В усіх регіонах країни рятувальники проводять попереджувальну роботу, аби запобігти нещасним випадкам на водоймах у зимовий період. Та попри численні застереження, люди продовжують наражати свої життя на небезпеку. Хтось це робить заради кількох рибин. Дехто вважає, що легкого морозу достатньо, аби найближчий ледь замерзлий ставок можна було б використовувати як ковзанку. Кожен цей випадок –…

Детальніше

Донецька область: під час пожежі постраждав чоловік

6 січня о 12:11 до Головного управління надійшла інформація про пожежу, що сталася у с. Дмитрівка Волноваського району. На місце події було негайно направлено вогнеборців 11 державного пожежно-рятувального загону Головного управління.

Детальніше

м. Харків: під час ліквідації пожежі у двоповерховому житловому будинку вогнеборцями було евакуйовано 2 особи

7 січня о 00:16 до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу, що сталася у двоповерховому житловому будинку за адресою: м. Харків, в‘їзд 2-й Аравійський, 5.

Детальніше